Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Instant Chaga 40g

Foodin Instant Chaga 40g 17,90g

Alkuperämaa Kiina. 

Tuplauutettu pakurikääpä-uutejauhe- Instant Chaga -jauhe on niin sanottua tuplauuttoa, joka melkeinpä kaksinkertaistaa jokaisen gramman arvon!

Yleisesti pakurista: 

  • Pakurissa on ns. kitiinirakenne, joka on erittäin kovaa ainesta ja pakurin hyödylliset ainesosat ovat tämän kitiinin sisällä. Nämä ainesosat ovat vesi- ja rasvaliukoisia ja ihminen saa niitä käyttöönsä vain tekemällä pakurista tuplauutoksen. 
  • Instant Chagan pakuri on tuplauutettu - mitä pitempään pakuria uutetaan, sitä tehokkaammaksi se saadaan 
  • Pitkä kuumavesiuutos - kymmenien tuntien pituinen kuumavesiuutos 100 asteessa (eli moninkertainen kuumavesiuutos toiseksi tehokkaimpaan pakurituotteeseen) 
  • Pitkä alkoholiuutos, jolla saadaan pakurin rasvaliukoiset ainesosat elimistön käyttöön. Harva tietää, että alkoholiuutos on pakko tehdä, jotta etenkin suolistolle tärkeitä rasvaliukoisia ainesosia, terpeenejä saadaan irti pakurista 
  • Tukee vastustuskykyä
  • Saattaa auttaa korkean kolesterolin sekä verenpaineen hoidossa
  • Tehokas antioksidantti

Käyttöohje: 
Sekoita 250mg-500mg (1/8-1/4tl) uutejauhetta kuumaan juomaan tai smoothien joukkoon.  Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Tuotteella ei ole lääkinnällisiä ominaisuuksia, joten sitä ei voi käyttää lääkkeen korvikkeena.

Säilytys:
Kuivassa paikassa valolta suojattuna.
Ainesosat:
Pakurikääpäuutejauhe>30% polysakkarideja,>3% triterpeenejä, >30% beetaglukaaneja

Huom! Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle. 

Hinta:17.90 €