Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Priorin Extra 60 kaps.

Priorin Extra 60 kaps. 33,90€


Sisältää gluteenia ja soijaa. Laktoositon

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmällä pitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

Valmistettu Espanjassa.

Käyttöohje:

2 kapselia päivässä. Saadaksesi parhaan vaikutuksen käytä kapseleita 3–6 kuukautta. Tämän jälkeen ylläpidä hoitotulosta yhdellä kapselilla päivässä. Priorin Extra soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Tuotteella ei ole lääkinnällisiä ominaisuuksia, joten sitä ei voi käyttää lääkkeen korvikkeena.

  • tukevat hiusten hyvinvointia
  • sisältävät biotiinia – tärkeää ravintoainetta, jonka on pitkään tiedetty tukevan hiusten säilymistä terveinä

Ainesosat:
Vehnänalkioöljy (sis.gluteiinia), hirssiuute, gelatiini, glyseroli, keltainen mehiläisvaha, vitamiini B5 (kalsiumpantotenaattina) vitamiini B7 (biotiini), soijalesitiini, kystiini, magnesiumoksidi, rautaoksidit E172, titaanioksidi E171, vanilliini, p-metoksiasetofenoni, keskipitkäketjuiset trigyseridi.
Säilytys:
Säilytä alle 25 °C:ssa suojattuna lämmöltä ja kosteudelta. Älä käytä pakkauksen kylkeen merkityn viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.
Ravintosisältö:

2 kapselissa

Biotiini 0,2 mg
L-kysteiini 6 mg
Hirssiuute 420 mg
Pantoteenihappo 27,5 mg


 

Hinta:33.90 €