Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Puhdas+ Vahva Maitohappobakteeri 75kaps.

Puhdas+ Vahva Maitohappobakteerivalmisteet (10 miljardia)


Maitohappobakteerit eli probiootit ovat suosittuja ravintolisiä vatsan ja suoliston hyvinvointiin - niitä käytetään etenkin ulkomaan matkojen yhteydessä, mutta niitä voi turvallisesti käyttää läpi vuoden. Probiootteja kannattaa ehdottomasti käyttää myös aina antibioottikuurien yhteydessä, antibiootit tuhoavat haitallisten bakteerien lisäksi aina myös vatsan ja suoliston hyvää bakteerikantaa.

Käyttö: 
Aikuisille 1 kapseli kerran päivässä tyhjään vatsaan. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Tuotteella ei ole lääkinnällisiä ominaisuuksia, joten sitä ei voi käyttää lääkkeen korvikkeena.


Puhdas+ Vahva maitohappobakteerivalmiste sisältää 10 miljardia bakteeria. Tuotteeseen on valittu tehokas kombinaatio tutkituimpia maitohappobakteereja. Tuotteessa käytetty bakteerien määrä vastaa tutkimuksissa käytettyjä määriä. Tuote sisältää seuraavia maitohappobakteereja: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobakterium lactis, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus casei.

Vahva Maitohappobakteeri 10 miljardia
Sisältää
 per 1 kaps: Lactobacillus rhamnosus 5 miljardia elävää bakteeria, Bifidobakterium lactis 2 miljardia elävää bakteeria, Lactobacillus reuteri miljardi elävää bakteeria, Lactobacillus casei 2 miljardia elävää bakteeria, Sinkki 10 mg. 


Hinta:25.95 €