Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Whamisa Foaming Gel Puhdistusgeeli

Whamisa Foaming Gel Puhdistugeeli


Valmistettu Koreassa.

Vegaani.

Vaahtoava hellävarainen syväpuhdistava voide kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin myös miehille!

Raikas, vaahtoava geeli sopii sekä meikinpoistoon että säännölliseen puhdistukseen. Tuote on myös erittäin kosteuttava ja ihoa tasapainottava.

Käyttö:

Kostuta kasvot ja kädet. Vaahdota pieni määrä geeliä iholle ja pese kevyesti hierovin liikkein. Huuhtele runsaalla vedellä.

  • Aloe Maculata-lehtiuute, krysanteemista ja intianlootuksesta suodatettua Lactobacillus-uute, joka suojaa ihoa UV-säteiltä ja muilta ympäristön rasituksilta sekä ravitsee ja rauhoittaa.

Whamisa on fermentoinut käyttämänsä raaka-aineet ainutlaatuisella erikoismenetelmällään, mikä tekee tuotteista tehokkaampia ja paremmin säilyviä. Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse prosessi tuottaa lisäksi myös muita iholle tärkeitä ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä.

Valmistettu ilman parabeenejä, synteettisiä tai kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia.

Säilytys:

Säilytä auringolta suojattuna.

ECOCERT- sertifioitu

 

Hinta alk.5.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Puhdistusgeeli Matkakoko 20ml5.90 €
Puhdistusgeeli Normaalikoko 200ml24.90 €