Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Frantsila Iltaöljy 10ml

Frantsila Iltaöljy –eteerinen öljy-jojobaöljyseos, roll-on, 10ml, luomu 16,95€


  • Öljy stimuloi lähinnä parasympaattista eli tahdosta riippumatonta hermostoa.
  • Laventeli on lisäksi tunnettu unenantajana.
  • Öljy sisältää mieltä tasapainottavaa ja tyynnyttävää laventelin sekä mielialaa kohottavaa luomuappelsiinin eteeristä öljyjä. Ne ovat tietyissä tutkituissa suhteissa luomujojobaöljyyn sekoitettuna.
  • Tuotetta käytetään iltaisin noin 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa pulssi- ja akupiste alueille samalla tuoksua syvään hengittäen.

Käyttö:
Öljyseosta levitetään roll-on’in kautta kehon tärkeisiin pulssikohtiin. Sitä kautta saadaan hermostolle ja aivoille niin verenkierron kuin hengitettävän ilmankin kautta hoitava vaikutus. Ranteiden sisäpinnat, ohimot, nenän ja korvien alustat ovat näitä tärkeitä akupistealueita, joista hoitoimpulssit leviävät kehoon ja mieleen. Myös rinnan keskustaan eli sydämen tärkeään akupisteeseen, tunteiden keskukseen, suositellaan levitettäväksi tuotetta. Aamuöljyä käytetään aamulla ja Iltaöljyä illalla. Näin aivot saavat aamulla yleisvirkistävän ja muistia stimuloivan impulssin. Illalla mieltä taas rauhoitetaan ja tyynnytetään niin, että levollinen yöuni voi palauttaa ja korjata hermoston toimintaa taas seuraavaa päivää varten.


Ainesosat:
*Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Essential oils [Lavendula angustifolia (Lavender), *Citrus sinensis (Orange)]. 1Limonene, 1Linalool. 1Naturally occurring in essential oil. *Organic *Luomu

Hinta:16.95 €