Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yrttiteet

YRTTITEEN VALMISTUS

Mittaa teeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista vettä kohti. Kaada kuumaa vettä teeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia. Tee on heti valmista nautittavaksi. Helposti tee valmistuu myös kahvinkeittimessä. Siivilöityä yrttiteetä voi säilyttää termoskannussa noin vuorokauden ja kylmänä jääkaapissa noin 2-3 vuorokautta. Huomioi, ettet käytä kahvitermosta, sillä se huonontaa yrttiteen maun.

YLEISIÄ KÄYTTÖOHJEITA

Frantsilan fytoterapeuttisia ja myös yleiseen käyttöön tarkoitettuja yrttiteelaatuja on hyvä vaihdella välillä yksipuolisuuden välttämiseksi. Yrttiteetä juodaan normaalisti noin 2-5 teekupillista päivässä. Yrttiteet on tarkoitettu juotavaksi, mutta terapeuttisesti niitä voi käyttää myös ulkoisesti esim. kylvyissä ja hauteissa. Yrttitee on käyttökelpoista myös hiusten huuhtelussa ja pienenä lisänä kukkien kasteluvedessä.

ANNOSTUS SISÄISESSÄ KÄYTÖSSÄ

Fytoterapeuttisesti käytettäessä teetä nautitaan yleensä kuuriluontoisesti noin 3 kuukauden ajan (3-4 tkp/vrk). Muutaman päivän taukoja on hyvä pitää aina kahden viikon välein. Yksi 30 g:n pussillinen riittää vajaan kahden viikon kuuriin. Vanhuksille ja lapsille käytetään lyhyempiä kuureja ja muutenkin pienempää annostusta - n. puolet aikuisen annostuksesta.

YRTTITEE JA YRTTIUUTE TEHOSTAVAT TOISTENSA VAIKUTUSTA

Toisiaan vastaavilla yrttiteellä ja uutteella voi tukea toistensa vaikutusta: esim. Tukinuitto -yrttitee ja Ahtojää ?yrttiuute  tai Hyvä Olo ?yrttitee  ja Masumahla -yrttiuute.

ANNOSTUS ULKOISESSA KÄYTÖSSÄ

Yrttikylpy on hyvin tehokas hoitomuoto - siinä osa yrttien tehoaineista imeytyy elimistöön ihon laajan pinnan kautta. Toisaalta yrtit antavat kehon toiminnoille impulsseja solukalvojen reseptorien kautta. Yksi kokonainen vartalokylpy vaatii vähintään 30 g eli pussillisen yrttejä. Jalkakylpyyn tarvitaan n. neljäsosa pussista (7 g).

Tuotteita yhteensä 4 kpl

Frantsila Hyvä Olo Yrttitee

hyva_olo.JPG&width=280&height=500
Frantsila Hyvä Olo Yrttitee 30g 6,6€

 Luomuyrttitee vatsalle

Ratamo tukemaan suoliston hyvinvointia
Piparminttu..
Hinta: 6.60 €

Frantsila Lähde Yrttitee

lahde.JPG&width=280&height=500
Frantsila Lähde yrttitee 30g 6,6€

Yrttitee nesteen poistamiseen Koivun lehdet tukevat munuaisten toimintaa ja kehon..
Hinta: 6.60 €

Frantsila Puhdas Puro Yrttitee

puhdaspuro.JPG&width=280&height=500
Frantsila Puhdas Puro Yrttitee 30g 6,6€

Yrttijuoma puhdistuskuureihin ja paastojen tueksi  Maksan ja veren puhdistuskuureihin..
Hinta: 6.60 €

Frantsila Tuutu Yrttitee

tuutu.JPG&width=280&height=500
Frantsila Tuutu Yrttitee 30g 6,6€

Yrttijuoma suloisiin uniin  Unta antava ja rauhoittava yrttitee. Juodaan puoli..
Hinta: 6.60 €