Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Flow Kosmetiikka Mineraalimeikkipuuteri PEACHFlow Kosmetiikka Mineraalimeikkipuuteri PEACH 19,9€ 


Mineraalimeikkipuuteri on tuote, jolla tehdään koko meikkipohja ja se korvaa perinteisen meikkivoide+puuteri yhdistelmän. Aito mineraalimeikki ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, hajusteaineita eikä öljyjä ja sopii siksi hyvin herkälle iholle, iho-ongelmille sekä allergisille.

Mineraalimeikki antaa erinomaisen peittävyyden ja sen peittävyyttä voidaan säädellä levitettävien kerrosten määrällä. Vaikka tuote peittää hyvin, on lopputulos silti luonnollinen ja kuin toinen iho.

Mineraalimeikki sisältää tulehdusta hillitseviä ainesosia, kuten sinkkioksidia, ja sopii siten erinomaisesti myös iho-ongelmille. Tuotteesta on hyviä kokemuksia niin ruusufinnille kuin akneihollekin.

Mineraalimeikin sisältämät sinkki- ja titaanidioksidit suojaavat ihoa auringolta antaen fysikaalisen (auringon säteilyä pois heijastava) aurinkosuojan. Aurinkosuojan vahvuus riippuu meikkikerroksen paksuudesta, mutta keskimäärin suoja on noin 15 SPF luokkaa.

Mineraalimeikki kiinnittyy ihon pinnassa luonnostaan oleviin rasvoihin ja antaa siten erinomaisen ja tahraamattoman keston. Meikki kestää hyvänä koko päivän, se ei valu tai liukene ilmakosteuden tai kyyneleiden vaikutuksesta, eikä se tahraa.

Mineraalimeikkipuuterilla on pitkä säilyvyysaika ja se on erittäin riittoisa käytössä.

Mineraalimeikki on helppo pestä pois iholta. Voit käyttää puhdistukseen saippuaa, öljyä tai puhdistusvoidetta.

Flow mineraalimeikkipuuterin ainesosat: mica, sinkkioksidi, titaanidioksidi ja rautaoksidit

INCI: mica, zinc oxide (CI77947), titanium dioxide ( CI77891), iron oxides; CI77492, CI77491, CI77499

 

Näin käytät mineraalimeikkipuuteria:

​Tarvitset: ihotyyppisi mukaisen kosteustustuotteen (voide,seerumi tai molemmat), kabuki-siveltimen (esim. ecotools)

  1. Puhdista iho ja levitä kosteustuote kasvoille. Anna voiteen tai seerumin imeytyä hyvin ennen meikin levitystä. Jos tarpeellista, levitä peiteaine halutuille kohdille.
  2. Annostele pieni määrä puuteria purkin kannelle. Pyöritä kabukisivellintä kannella kunnes puuteri on ”kadonnut” siveltimeen. Kopauttele sivellintä esimerkiksi pöytää vasten, jotta puuteri jakautuu tasaisemmin siveltimeen.
  3. Aloita levittäminen kasvojen keskiosasta edeten kohti reunoja. Käytä levityksessä pyöritteleviä liikkeitä, jotta tuote levittyy kauniisti iholle.
  4. Ota tuotetta lisää kannelle, ja toista levitysvaihe niin kauan kunnes tarvittava peittävyys on saavutettu. Puuteri tulee levittää useissa ohuissa kerroksissa ja ottaa vain vähän kerrallaan kannelle ja siveltimeen.
  5. Jos sinulla on kovin kuiva iho, viimeistele meikki ihon kosteutussuihkeella. Suihkauta muutama kevyt suihkaus n. 25cm etäisyydeltä ja anna imeytyä ihoon.

 

Yleisimmät virheet mineraalimeikin levityksessä:

Meikki ei ole tarpeeksi peittävä

  • sivellin on vääränlainen. Tarkista että käytössä on tuuhea ja tiheä kabuki-sivellin.

 Meikki jää pakkelimaiseksi eikä levity kauniisti

  • sivellin on likainen, puhdista sivellin hellävaraisella saippuapesulla ja anna kuivua kunnolla ennen käyttöä.

 Ihohuokoset tulevat näkyviin

  • meikkiä on kerralla liikaa siveltimessä tai sivellin on likainen. Levitä pienempiä annoksia kerrallaan ja pyörittele huolellisesti iholle.

 Ihon kuivuus tulee näkyviin, hilseilyä

  • kosteutustuote ei ole riittävä. Ota käyttöön esimerkiksi öljyseerumi+voide yhdistelmä. Lisää meikin päälle kosteutussuihke (Flow Hilla&Kanerva kasvojen hoitosuihke)

 

Hinta:19.90 €